Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 801g193kcal14.5g17.6g2.4g18.4g
Vesi866g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g65g183kcal12.4g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g1542kcal82.2g48.6g101.8g40.4g
Valittu annoskoko1920g771kcal41.1g24.3g50.9g20.2g
Annoskoko puolitettuna960g386kcal20.6g12.2g25.5g10.1g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532