Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1001g241kcal18.1g22g3g23g
Vesi1083g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g3g0.1g0.4g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto78g219kcal14.9g0g17.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g82g229kcal15.5g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4800g1927kcal102.6g60.8g127g50.6g
Valittu annoskoko2400g964kcal51.3g30.4g63.5g25.3g
Annoskoko puolitettuna1200g482kcal25.7g15.2g31.8g12.7g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532