Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1402g337kcal25.4g30.8g4.2g32.2g
Vesi1516g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 157g48kcal2g7.6g0.3g2.7g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Oliiviöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto110g307kcal20.8g0g24.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g114g320kcal21.7g0g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6720g2698kcal143.8g85.2g177.8g70.8g
Valittu annoskoko3360g1349kcal71.9g42.6g88.9g35.4g
Annoskoko puolitettuna1680g675kcal36g21.3g44.5g17.7g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532