Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1602g386kcal29g35.2g4.8g36.8g
Vesi1733g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 180g54kcal2.2g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 29g32kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto125g351kcal23.8g0g27.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g131g366kcal24.8g0g28.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g3084kcal164.2g97.2g203.4g81g
Valittu annoskoko3840g1542kcal82.1g48.6g101.7g40.5g
Annoskoko puolitettuna1920g771kcal41.1g24.3g50.9g20.3g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532