Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1802g434kcal32.6g39.7g5.4g41.5g
Vesi1949g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 202g61kcal2.5g9.7g0.4g3.4g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto141g395kcal26.8g0g31g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g147g412kcal27.9g0g32.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8640g3469kcal184.8g109.6g228.6g91.2g
Valittu annoskoko4320g1735kcal92.4g54.8g114.3g45.6g
Annoskoko puolitettuna2160g867kcal46.2g27.4g57.2g22.8g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532