Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Vesi217g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3.7g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto16g44kcal3g0g3.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g46kcal3.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g386kcal20.6g12.2g25.2g10.2g
Valittu annoskoko480g193kcal10.3g6.1g12.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna240g96kcal5.2g3.1g6.3g2.6g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532