Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2003g482kcal36.2g44.1g6g46.1g
Vesi2166g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6g0.2g0.8g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto157g439kcal29.8g0g34.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g163g457kcal31g0g35.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9600g3854kcal205.4g121.8g254g101.4g
Valittu annoskoko4800g1927kcal102.7g60.9g127g50.7g
Annoskoko puolitettuna2400g964kcal51.4g30.5g63.5g25.4g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532