Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 401g96kcal7.2g8.8g1.2g9.2g
Vesi433g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 7.3g7.9kcal0.6g1.2g0g0.2g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto31g88kcal6g0g6.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g33g91kcal6.2g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g771kcal41.2g24.4g50.8g20.4g
Valittu annoskoko960g385kcal20.6g12.2g25.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna480g193kcal10.3g6.1g12.7g5.1g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532