Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g3.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g500g355kcal8g80g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2227g1925kcal152.2g168.8g71.4g2.2g
Valittu annoskoko1114g963kcal76.1g84.4g35.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna557g481kcal38.1g42.2g17.9g0.6g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673