Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha351g582kcal66.6g0g35.1g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g2.5g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g3.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g501g356kcal8g80.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2232g1930kcal152.4g169.2g71.6g2.2g
Valittu annoskoko1116g965kcal76.2g84.6g35.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna558g483kcal38.1g42.3g17.9g0.6g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673