Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha409g679kcal77.8g0g40.9g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g2.9g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g4.1g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g585g415kcal9.4g93.5g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g2252kcal178g197.4g83.4g2.4g
Valittu annoskoko1302g1126kcal89g98.7g41.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna651g563kcal44.5g49.4g20.9g0.6g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673