Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha468g776kcal88.9g0g46.8g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g3.3g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g4.7g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g668g474kcal10.7g106.9g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g2573kcal203.4g225.4g95.4g2.8g
Valittu annoskoko1488g1287kcal101.7g112.7g47.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna744g643kcal50.9g56.4g23.9g0.7g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673