Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha526g874kcal100g0g52.6g0g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g3.8g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g5.3g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g752g534kcal12g120.3g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3348g2895kcal228.8g253.8g107.2g3g
Valittu annoskoko1674g1447kcal114.4g126.9g53.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna837g724kcal57.2g63.5g26.8g0.8g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673