Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha59g97kcal11.1g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g84g59kcal1.3g13.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana372g322kcal25.4g28.4g11.8g0.2g
Valittu annoskoko186g161kcal12.7g14.2g5.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna93g81kcal6.4g7.1g3g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673