Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha585g971kcal111.1g0g58.5g0g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g4.2g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g5.8g2.7kcal0.1g0.6g0g0.1g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g835g593kcal13.4g133.6g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3720g3216kcal254.4g282g119g3.4g
Valittu annoskoko1860g1608kcal127.2g141g59.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna930g804kcal63.6g70.5g29.8g0.9g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673