Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Sipuli (kuorittu)156g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g10g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g14g6.4kcal0.1g1.3g0.1g0.2g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g2000g1420kcal32g320g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8908g7702kcal608.8g675.2g285.4g8g
Valittu annoskoko4454g3851kcal304.4g337.6g142.7g4g
Annoskoko puolitettuna2227g1926kcal152.2g168.8g71.4g2g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673