Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha234g388kcal44.4g0g23.4g0g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1.7g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g2.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g334g237kcal5.3g53.5g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1488g1287kcal101.4g113g47.8g1.2g
Valittu annoskoko744g643kcal50.7g56.5g23.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna372g322kcal25.4g28.3g12g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673