Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha292g485kcal55.5g0g29.2g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g2.1g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g2.9g1.3kcal0g0.3g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g418g297kcal6.7g66.8g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g1608kcal127g141g59.6g1.6g
Valittu annoskoko930g804kcal63.5g70.5g29.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna465g402kcal31.8g35.3g14.9g0.4g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673