Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g7g21kcal1.1g0.5g1.6g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g489g1344kcal83.1g0g112.4g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.4g4.5kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.3g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Aromisuola (5g)2.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Timjami, annos 3g3.5g7.4kcal0.3g0.9g0.3g1.3g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g11g19kcal0.7g3.2g0.3g0g
Sipuli (käsittelemätön)229g62kcal3g11g0.5g3.9g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g270g970kcal37.7g177.9g7.8g16.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g4866kcal252.4g389.2g246.4g44.4g
Valittu annoskoko1015g2433kcal126.2g194.6g123.2g22.2g
Annoskoko puolitettuna508g1217kcal63.1g97.3g61.6g11.1g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913