Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g8g24kcal1.3g0.6g1.8g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g559g1536kcal95g0g128.5g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.6g5.1kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.4g1.7kcal0g0.2g0.1g0g
Aromisuola (5g)3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Timjami, annos 3g4g8.5kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g12g22kcal0.8g3.7g0.4g0g
Sipuli (käsittelemätön)262g71kcal3.4g12.6g0.5g4.4g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g308g1109kcal43.1g203.3g8.9g18.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g5561kcal288.6g444.8g281.4g50.6g
Valittu annoskoko1160g2780kcal144.3g222.4g140.7g25.3g
Annoskoko puolitettuna580g1390kcal72.2g111.2g70.4g12.7g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913