Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g9g27kcal1.4g0.6g2.1g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g628g1728kcal106.8g0g144.5g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.8g5.8kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.4g1.9kcal0.1g0.3g0.1g0g
Aromisuola (5g)3.4g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Timjami, annos 3g4.5g10kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g14g24kcal0.9g4.2g0.4g0g
Sipuli (käsittelemätön)294g80kcal3.8g14.1g0.6g5g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g347g1247kcal48.5g228.7g10g20.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g6256kcal324.6g500.2g316.4g57g
Valittu annoskoko1305g3128kcal162.3g250.1g158.2g28.5g
Annoskoko puolitettuna653g1564kcal81.2g125.1g79.1g14.3g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913