Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g2g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g140g384kcal23.7g0g32.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Aromisuola (5g)0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Timjami, annos 3g1g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g3g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)65g18kcal0.9g3.1g0.1g1.1g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g77g277kcal10.8g50.8g2.2g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g1390kcal72.2g111.2g70.4g12.6g
Valittu annoskoko290g695kcal36.1g55.6g35.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna145g348kcal18.1g27.8g17.6g3.2g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913