Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g20g60kcal3.2g1.4g4.6g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g1400g3850kcal238g0g322g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g1g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0g
Aromisuola (5g)7.6g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Timjami, annos 3g10g21kcal0.9g2.7g0.7g3.7g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g30g54kcal2.1g9.3g0.9g0g
Sipuli (käsittelemätön)656g178kcal8.5g31.5g1.3g11.2g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g772g2779kcal108.1g509.5g22.4g46.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5815g13938kcal723.6g1114.6g705.6g126.8g
Valittu annoskoko2908g6969kcal361.8g557.3g352.8g63.4g
Annoskoko puolitettuna1454g3485kcal180.9g278.7g176.4g31.7g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913