Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g3g9kcal0.5g0.2g0.7g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g210g576kcal35.6g0g48.2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Aromisuola (5g)1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Timjami, annos 3g1.5g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g4.5g8.1kcal0.3g1.4g0.1g0g
Sipuli (käsittelemätön)98g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g116g416kcal16.2g76.2g3.3g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g2085kcal108.2g166.6g105.4g19g
Valittu annoskoko435g1043kcal54.1g83.3g52.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna218g521kcal27.1g41.7g26.4g4.8g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913