Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g4g12kcal0.6g0.3g0.9g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g279g768kcal47.5g0g64.2g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.6kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Aromisuola (5g)1.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Timjami, annos 3g2g4.2kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g6g11kcal0.4g1.9g0.2g0g
Sipuli (käsittelemätön)131g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g154g554kcal21.6g101.6g4.5g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g2781kcal144.2g222.4g140.6g25g
Valittu annoskoko580g1390kcal72.1g111.2g70.3g12.5g
Annoskoko puolitettuna290g695kcal36.1g55.6g35.2g6.3g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913