Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g6g18kcal1g0.4g1.4g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g419g1152kcal71.2g0g96.3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.2g3.8kcal0.2g0.2g0.2g0.4g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0.3g1.3kcal0g0.2g0.1g0g
Aromisuola (5g)2.3g1.3kcal0g0.2g0g0g
Timjami, annos 3g3g6.3kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g9g16kcal0.6g2.8g0.3g0g
Sipuli (käsittelemätön)196g53kcal2.6g9.4g0.4g3.3g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g231g832kcal32.3g152.5g6.7g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1740g4171kcal216.6g333.4g211.2g37.8g
Valittu annoskoko870g2085kcal108.3g166.7g105.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna435g1043kcal54.2g83.4g52.8g9.5g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.2g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913