J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g301g180kcal4.5g39.1g0.3g2.7g
Herne, pakaste (rainbow)434g369kcal26g65.1g0g13.5g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g6.7g13kcal0.3g1.7g0.7g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g167g184kcal5g5.3g16.7g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g10g2.5kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2504g1497kcal71.6g224g35.4g32.4g
Valittu annoskoko1252g749kcal35.8g112g17.7g16.2g
Annoskoko puolitettuna626g374kcal17.9g56g8.9g8.1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637