J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g526g316kcal7.9g68.4g0.5g4.7g
Herne, pakaste (rainbow)760g646kcal45.6g113.9g0g23.5g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g12g23kcal0.6g2.9g1.2g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g292g321kcal8.8g9.3g29.2g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g18g4.4kcal0.1g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4382g2620kcal126g392g61.8g56.6g
Valittu annoskoko2191g1310kcal63g196g30.9g28.3g
Annoskoko puolitettuna1096g655kcal31.5g98g15.5g14.2g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637