J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g676g406kcal10.1g87.9g0.7g6.1g
Herne, pakaste (rainbow)977g830kcal58.6g146.5g0g30.3g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g15g30kcal0.8g3.8g1.5g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g376g413kcal11.3g12g37.6g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g23g5.6kcal0.1g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5634g3369kcal161.8g504.2g79.6g73g
Valittu annoskoko2817g1685kcal80.9g252.1g39.8g36.5g
Annoskoko puolitettuna1409g842kcal40.5g126.1g19.9g18.3g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637