J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Herne, pakaste (rainbow)109g92kcal6.5g16.3g0g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g1.7g3.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g42g46kcal1.3g1.3g4.2g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g2.5g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana626g374kcal18g56g9g8.2g
Valittu annoskoko313g187kcal9g28g4.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna157g94kcal4.5g14g2.3g2.1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637