J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g751g451kcal11.3g97.7g0.8g6.8g
Herne, pakaste (rainbow)1085g922kcal65.1g162.8g0g33.6g
Vesi, vesijohtovesi 835g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g17g33kcal0.8g4.2g1.7g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g417g459kcal12.5g13.4g41.7g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g25g6.3kcal0.1g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6260g3744kcal179.6g560.4g88.4g81g
Valittu annoskoko3130g1872kcal89.8g280.2g44.2g40.5g
Annoskoko puolitettuna1565g936kcal44.9g140.1g22.1g20.3g
Arvot/100g100g60kcal2.9g9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637