J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Herne, pakaste (rainbow)217g185kcal13g32.6g0g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g3.3g6.7kcal0.2g0.8g0.3g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g84g92kcal2.5g2.7g8.3g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g5g1.3kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1252g749kcal36g112g17.6g16.2g
Valittu annoskoko626g374kcal18g56g8.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna313g187kcal9g28g4.4g4.1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637