J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Herne, pakaste (rainbow)326g277kcal19.5g48.8g0g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g5g10kcal0.3g1.3g0.5g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g125g138kcal3.8g4g12.5g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g7.5g1.9kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1878g1123kcal54g168g26.4g24.2g
Valittu annoskoko939g562kcal27g84g13.2g12.1g
Annoskoko puolitettuna470g281kcal13.5g42g6.6g6.1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637