Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g500g850kcal100g0g50g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g250g63kcal3.7g11.2g0.7g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g250g108kcal6g15.5g0.7g4.2g
Pirkka kermajuusto 17%40g116kcal12.4g0.6g6.8g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)150g105kcal18g5.3g1.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2385g2527kcal280.2g65.2g124.4g8.4g
Valittu annoskoko1193g1264kcal140.1g32.6g62.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna596g632kcal70.1g16.3g31.1g2.1g
Arvot/100g100g106kcal11.7g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936