Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g501g851kcal100.1g0g50.1g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g250g63kcal3.8g11.3g0.8g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g250g108kcal6g15.5g0.8g4.3g
Pirkka kermajuusto 17%40g116kcal12.4g0.6g6.8g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)150g105kcal18g5.3g1.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2388g2530kcal280.6g65.4g125g8.6g
Valittu annoskoko1194g1265kcal140.3g32.7g62.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna597g633kcal70.2g16.4g31.3g2.2g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936