Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g834g1418kcal166.9g0g83.4g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g417g104kcal6.3g18.8g1.3g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g417g179kcal10g25.9g1.3g7.1g
Pirkka kermajuusto 17%67g194kcal20.7g1.1g11.3g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)250g175kcal30g8.8g2.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3980g4217kcal467.8g109.2g208g14.2g
Valittu annoskoko1990g2108kcal233.9g54.6g104g7.1g
Annoskoko puolitettuna995g1054kcal117g27.3g52g3.6g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936