Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1001g1702kcal200.3g0g100.1g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g501g125kcal7.5g22.5g1.5g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g501g215kcal12g31g1.5g8.5g
Pirkka kermajuusto 17%80g232kcal24.8g1.3g13.6g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)300g210kcal36g10.5g3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4776g5061kcal561.2g130.6g249.4g17g
Valittu annoskoko2388g2530kcal280.6g65.3g124.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna1194g1265kcal140.3g32.7g62.4g4.3g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936