Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1168g1986kcal233.6g0g116.8g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g584g146kcal8.8g26.3g1.8g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g584g251kcal14g36.2g1.8g9.9g
Pirkka kermajuusto 17%94g271kcal29g1.5g15.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)350g245kcal42.1g12.3g3.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5572g5904kcal655g152.6g291.2g19.8g
Valittu annoskoko2786g2952kcal327.5g76.3g145.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna1393g1476kcal163.8g38.2g72.8g5g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936