Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1335g2270kcal267g0g133.5g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g668g167kcal10g30g2g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g668g287kcal16g41.4g2g11.3g
Pirkka kermajuusto 17%107g310kcal33.1g1.7g18.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)401g280kcal48.1g14g4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6368g6747kcal748.4g174.2g332.8g22.6g
Valittu annoskoko3184g3374kcal374.2g87.1g166.4g11.3g
Annoskoko puolitettuna1592g1687kcal187.1g43.6g83.2g5.7g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936