Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1502g2553kcal300.4g0g150.2g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g751g188kcal11.3g33.8g2.3g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g751g323kcal18g46.6g2.3g12.8g
Pirkka kermajuusto 17%120g348kcal37.2g1.9g20.4g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)451g315kcal54.1g15.8g4.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7164g7590kcal842g196.2g374.4g25.6g
Valittu annoskoko3582g3795kcal421g98.1g187.2g12.8g
Annoskoko puolitettuna1791g1898kcal210.5g49.1g93.6g6.4g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936