Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g167g284kcal33.4g0g16.7g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g83g21kcal1.3g3.8g0.3g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g83g36kcal2g5.2g0.3g1.4g
Pirkka kermajuusto 17%13g39kcal4.1g0.2g2.3g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)50g35kcal6g1.8g0.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g843kcal93.6g22g41.8g2.8g
Valittu annoskoko398g422kcal46.8g11g20.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna199g211kcal23.4g5.5g10.5g0.7g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.8g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936