Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1669g2837kcal333.8g0g166.9g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g834g209kcal12.5g37.5g2.5g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g834g359kcal20g51.7g2.5g14.2g
Pirkka kermajuusto 17%134g387kcal41.4g2.1g22.7g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)501g350kcal60.1g17.5g5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7960g8434kcal935.6g217.6g415.8g28.4g
Valittu annoskoko3980g4217kcal467.8g108.8g207.9g14.2g
Annoskoko puolitettuna1990g2109kcal233.9g54.4g104g7.1g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936