Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g2000g3400kcal400g0g200g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1000g250kcal15g45g3g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g1000g430kcal24g62g3g17g
Pirkka kermajuusto 17%160g464kcal49.6g2.6g27.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)600g420kcal72g21g6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9540g10108kcal1121.2g261.2g498.4g34g
Valittu annoskoko4770g5054kcal560.6g130.6g249.2g17g
Annoskoko puolitettuna2385g2527kcal280.3g65.3g124.6g8.5g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936