Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g334g567kcal66.8g0g33.4g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g167g42kcal2.5g7.5g0.5g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g167g72kcal4g10.3g0.5g2.8g
Pirkka kermajuusto 17%27g77kcal8.3g0.4g4.5g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)100g70kcal12g3.5g1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1592g1687kcal187.2g43.4g83.2g5.6g
Valittu annoskoko796g843kcal93.6g21.7g41.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna398g422kcal46.8g10.9g20.8g1.4g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936