Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana400g688kcal71.6g2g44g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g75g90kcal20.3g14.3g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.5g2.7g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g125g138kcal3.8g4g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2622g2438kcal209g157.6g117g20.8g
Valittu annoskoko1311g1219kcal104.5g78.8g58.5g10.4g
Annoskoko puolitettuna656g610kcal52.3g39.4g29.3g5.2g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142