Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana533g918kcal95.5g2.7g58.7g0g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen1.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Paprikajauhe 1.3g4.3kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g100g120kcal27g19g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Peruna, vanha, kuorittu 333g254kcal6.3g51.7g0.7g3.3g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g167g183kcal5g5.3g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3496g3251kcal278.6g209.8g156g28g
Valittu annoskoko1748g1625kcal139.3g104.9g78g14g
Annoskoko puolitettuna874g813kcal69.7g52.5g39g7g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142