Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana667g1147kcal119.4g3.3g73.3g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Paprikajauhe 1.7g5.4kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g125g150kcal33.8g23.8g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)208g56kcal2.7g10g0.4g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Lanttu 250g72kcal2.5g11.5g0.8g4.5g
Peruna, vanha, kuorittu 417g317kcal7.8g64.6g0.8g4.2g
Vesi130g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g208g229kcal6.3g6.7g20.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4370g4064kcal348.4g262.4g194.6g34.8g
Valittu annoskoko2185g2032kcal174.2g131.2g97.3g17.4g
Annoskoko puolitettuna1093g1016kcal87.1g65.6g48.7g8.7g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142