Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana934g1606kcal167.1g4.7g102.7g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili paprika punainen2.9g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Paprikajauhe 2.3g7.5kcal0.3g0.4g0.3g0.9g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g175g210kcal47.3g33.3g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)292g79kcal3.8g14g0.6g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Lanttu 350g101kcal3.5g16.1g1.1g6.3g
Peruna, vanha, kuorittu 583g444kcal11g90.4g1.2g5.8g
Vesi182g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g292g321kcal8.8g9.3g29.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6118g5689kcal488g367.4g273.2g48.8g
Valittu annoskoko3059g2845kcal244g183.7g136.6g24.4g
Annoskoko puolitettuna1529g1422kcal122g91.9g68.3g12.2g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142