Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana1067g1835kcal191g5.3g117.4g0g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Chili paprika punainen3.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Paprikajauhe 2.7g8.6kcal0.4g0.5g0.3g1g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g200g240kcal54g38g1g0g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Peruna, vanha, kuorittu 667g508kcal12.5g103.4g1.3g6.7g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g333g367kcal10g10.7g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6992g6501kcal557.2g420g311.6g55.8g
Valittu annoskoko3496g3251kcal278.6g210g155.8g27.9g
Annoskoko puolitettuna1748g1625kcal139.3g105g77.9g14g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142