Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana1334g2294kcal238.7g6.7g146.7g0g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Chili paprika punainen4.2g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Paprikajauhe 3.3g11kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g250g300kcal67.5g47.5g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)417g113kcal5.4g20g0.8g7.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.3g0.7g8.1g
Lanttu 500g144kcal5g23g1.5g9g
Peruna, vanha, kuorittu 834g635kcal15.7g129.2g1.7g8.3g
Vesi260g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g417g458kcal12.5g13.3g41.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8740g8127kcal696.6g524.8g389.8g69.4g
Valittu annoskoko4370g4064kcal348.3g262.4g194.9g34.7g
Annoskoko puolitettuna2185g2032kcal174.2g131.2g97.5g17.4g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142